Kies een ACTIVITEIT


Interprovinciaal jeugdtornooi OLVA Brugge (3de editie)

Vriendenfeest - Gijs Vandamme tornooi
wanneer?
29/04/2017
/
waar?

SASK Brugge
Fortuinstraat 29, 8310 Sint-Kruis.
Ingang via Veltemweg


wat?

Ook dit jaar koppelen we het einde-seizoensfeest aan het Gijs Vandamme Tornooi.
Tijdens dit vriendenfeest kunnen we nog eens gezellig napraten over het huidige seizoen en al eens vooruitkijken naar het volgend seizoen

Op het vriendenfeest kan je dit jaar overheerlijke beenhesp verkrijgen.
Voorafgaand is er ook het Gijs Van Damme Wisseltrofee waaran kan deelgenomen worden. Tijdens het Gijs Vandamme Tornooi worden korte wedstrijdjes gespeeld van 2 vs 2. De duo's kunnen gevormd worden naar keuze: man - man / vrouw - vrouw / man - vrouw / niet volleyballer - volleyballer / ...
Deelnemen kan via een mail naar jeugdvolleyolva@hotmail.com. Inschrijven kost 18 euro, maar je krijgt er wel een drankkaart ter waarde van 18 euro voor in de plaats. Die kan ook gebruikt worden voor 's avonds op het vriendenfeest.

Op het vriendenfeest worden naast de overheerlijke beenhesp ook de vrijwilligers bedankt en krijgen de spelers die afscheid nemen van het volleybal een attentie.

Onderstaande het programma:

12u30 (onder voorbehoud): Gijs Van Damme Wisseltrofee
18u30: Receptie
19u00: Beenhesp

Na het eten volgt opnieuw een uitgebreid dessertbuffet. Hiervoor willen we vragen aan iedereen om een heerlijk dessertje mee te brengen. Daarna kan uiteraard nog wat verder nagepraat worden.

Prijzen:
15 euro: voor volwassene
10 euro: kind -12 jaar
5 euro: kind -6 jaar

Inschrijven voor het vriendenfeest kan via volleyolva@hotmail.com en overschrijving op het rekeningnummer van de club: BE20 7381 3002 2256 met vermelding naam en aantal personen ingeschreven.
Inschrijven kan tot 23/04/2017 !!!

Tot binnenkort