Kies een ACTIVITEIT


Oudermeeting 2018 - 2019

Zomerstage
wanneer?
24/08/2018
20u00
waar?

Sporthal VTI - Zandstraat


wat?

Seizoen 2018 - 2019 staat alweer voor de deur. Vorig jaar werd onze U13 voor de tweede keer op rij regionaal kampioen, haalde onze U15 spetterende en onverwachte overwinningen tegen de toppers uit de reeks en bereikte ook de U17 de halve finale van de West-Vlaamse beker. Mooie resultaten waarop we als jeugdbestuur uitermate trots zijn. Uiteraard willen we dan ook op dit elan verder werken om onze jeugdwerking steeds verder uit te bouwen.

Om die reden willen wij het nieuwe seizoen opnieuw aftrappen met een OLVA-tweedaagse (24/08/2018 - 26/08/2018) voor onze jeugdspelers. In deze tweedaagse staan volleybal en teambuilding centraal. Wij hopen dan ook dat jullie talrijk aanwezig kunnen zijn om samen met ons deze teamvorming optimaal te ontwikkelen.

Daarnaast willen wij jullie met dit volleybalweekend bedanken voor jullie inzet en engagement tijdens ons jaarlijks jeugdtornooi. Daarom willen wij de opbrengst van ons jeugdtornooi dan ook gebruiken om een groot deel van deze tweedaagse te bekostigen.

Inschrijven voor deze OLVA-tweedaagse kan via een mailtje naar:
jeugdvolleyolva@gmail.com. Om uitval vlak voor de tweedaagse zo veel mogelijk te vermijden, vragen wij een kleine bijdrage van €10,00 euro bij inschrijving. Dit kan gestort worden op het rekeningnummer van onze volleybalclub: BE20 7381 3002 2256 met vermelding van je naam + ploeg (U13/U15/U17) + volleystage OLVA. Inschrijven kan tot en met 18/08/2018.

Op zondagnamiddag staat in plaats van een training een uitstapje naar SUNPARCS DE HAAN gepland. Voor deze verplaatsing hopen we opnieuw op jullie te kunnen rekenen. Als één van jullie (ouders) het ziet zitten en beschikbaar is om deze verplaatsing te maken en een aantal spelers mee te nemen, geef dan gerust een seintje bij de inschrijving met het aantal beschikbare plaatsen. Wij zouden jullie zeer dankbaar zijn en jullie kunnen uiteraard ook zelf een plonsje wagen… :)

Geniet van jullie vakantie en tot binnen een paar weken…

Sportieve groeten,
Jullie jeugdbestuur: Thijs, Wim, Pablo en Bram