<< KEER TERUG NAAR HOME

26/08/2017

Lander Vantorre (U13) geselecteerd voor West-Vlaamse selectie (IPJOT-Roeselare)

Op 26/08/2017 werd Lander Vantorre (U13) geselecteerd voor het IPJOT in Roeselare. Op het Interprovinciaal Jeugdopleidingstornooi dat telkens afwisselend door één van de Vlaamse provincies wordt georganiseerd, spelen telkens een selectie van West-Vlaamse spelers tegen een selectie van de andere provincies.

De spelers kunnen zich tijdens dit opleidingstornooi niet alleen meten met spelers van de andere provincies, maar leren er ook elkaar beter kennen. Er worden tips & tricks uitgewisseld en nieuwe aspecten uitgeprobeerd, maar er blijft toch steeds een 'competitive edge' aanwezig.

De West-Vlamingen, onder leiding van coaches Henk Lagae en Bram Vanderbruggen, moesten zeker niet onderdoen voor de andere Vlaamse provincies.
Op het tornooi bestaat 1 wedstrijd uit 4 sets. Lander Vantorre en zijn team behaalden een zeer mooi resultaat: 2 gewonnen wedstrijden, 1 gelijkspel en 1 match verloren.

Wij als jeugdbestuur zijn trots dat één van onze jeugdspelers geselecteerd werd. Het toont ongetwijfeld aan dat we op de goede weg zijn… Proficiat aan Lander voor zijn selectie en een nog grotere proficiat met zijn mooie resultaat!!!

geplaatst door