<< KEER TERUG NAAR HOME

10/03/2017

Opnieuw een aanwinst voor het jeugdbestuur: Bram Degroote

Opnieuw een aanwinst voor het jeugdbestuur: Bram Degroote

Met Bram Degroote heeft het jeugdbestuur van onze volleybalclub opnieuw een enthousiaste Olvaan te pakken. Bram is niet alleen trainer van onze U13 (die op de eerste plaats staan in hun competitie), maar ook trainer/speler bij OLVA C in 2de provinciale. Nu neemt hij er nog een extra uitdaging bij door mee de OLVA-jeugd te ondersteunen.

De 23 jarige trainer/speler, begon zijn volleybalcarrière op 16 jarige leeftijd bij OLVA Brugge. Daarvoor was hij actief op het voetbalveld. Dat Bram een enthousiaste, geëngageerde sportieveling is, hebben wij bij onze club al met veel plezier mogen ervaren. Hij behaalde reeds zijn aspirant-initiatordiploma en initiatordiploma en zet grote stappen om verder te bouwen aan zijn trainerscarrière. Of hij hierdoor zichzelf buiten spel zet op het volleybalveld, wil hij niet gezegd hebben. Ook als speler wil hij immers blijven bijleren. Zich goed voelen binnen de club en onze volleybalfamilie is een prioritair element op zijn volleybalagenda. Respect en vriendschap op het volleybalveld is dan ook iets wat hij zijn spelers absoluut wil bijbrengen. Volleybal is immers meer dan een sport alleen (n.v.d.r.: een uitspraak die volledig binnen de gedragslijn van onze club past).

Als hij kan dromen over de toekomst, wil hij graag blijven werken met de jeugd. Spelers opleiden die op een hoog niveau kunnen spelen, is zijn ambitie. Ook een divisieploeg coachen/trainen is een uitdaging die hij misschien ooit wel wil aangaan. In eerste instantie is zijn doel om zich te blijven opleiden als trainer en proberen een aanspreekpunt te zijn voor spelers, trainers en ouders.

In dit kader is hij zeker een aanwinst voor ons jeugdbestuur. Binnen het team gaat hij zich samen met Wim Deketelaere vooral inzetten voor de sportieve uitbouw van onze jeugdwerking. Een goede jeugdwerking met een doorstroming waarbij de spelers zich optimaal kunnen ontwikkelen is het doel van onze jeugdvisie. Met Bram erbij zetten wij opnieuw een grote stap naar de optimalisatie van onze jeugdwerking.

Welkom Bram en veel succes!!

geplaatst door